Over Ons?

Autorijschool Wiel Arets


 • Autorijschool met een persoonlijke benadering.

 • Je hebt je gehele opleiding dezelfde instructeur.

 • Samen bespreken we de beste manier om je rijbewijs te verkrijgen.

 • Een rijles duurt bij mij altijd 60 minuten.

 • Rijlessen in een Renault Clio, voorzien van airco en navigatie. En uiteraard is deze auto schoon en rookvrij.

 

Openingstijden
rijles wanneer het jou uitkomt !
Maandag
8.00 - 20:00
Dinsdag
8.00 - 20:00
Woensdag
8.00 - 20:00
Donderdag
8.00 - 20:00
Vrijdag
8.00 - 20:00
Zaterdag
8.00 - 16:00
Zondag
op afspraak

* Wil jij graag rijlessen buiten deze tijden, neem dan even persoonlijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Vanaf 16,5 jaar heb je de mogelijkheid om te beginnen met lessen. Je mag praktijkexamen doen op de dag dat je 17 jaar wordt. Als je geslaagd bent mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van één van de (maximaal 5) door jou uitgekozen coaches. Deze coaches moeten wel aan een aantal eisen voldoen. Wil je meer informatie over 2todrive? Neem dan contact met mij op of kijk op de website van 2todrive.

2todrive

 

Werkwijze

In de praktijk lessen we in een Renault Clio die van alle gemakken is voorzien.

Proefles

Tijdens de proefles kun je geheel vrijblijvend kennis met mij maken en krijg je een goed beeld van het niveau van de opleiding. Deze proefles duurt 60 minuten en is geheel gratis.

TussenTijdse Toets

De TTT is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen. Daarnaast kan het helpen om je nervositeit weg te nemen. De examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt tijdens de TTT mee. Na afloop van de toets, die even lang duurt als een examen, krijg je een advies over de examenondelen waaraan nog aandacht dient te worden besteed. Mocht je tijdens de TTT de bijzondere manoeuvres goed uitvoeren, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens je eerstvolgende examen.

Praktijkexamen

Het rijexamen duurt 55 minuten. Hiervan is een kwartier beschikbaar voor een introductie voordat je begint, en een toelichting van de uitslag achteraf. Tijdens het examen wordt er onder andere op de beheersing van de auto, het kijkgedrag, voorrang verlenen en het rekening houden met andere weggebruikers gelet.

Instructievorderingskaart

Door het werken met een instructievorderingskaart heb je te allen tijde zicht hoe ver je bent gevorderd met de rijopleiding.

Theorie

De theorie is een essentieel onderdeel van je rijopleiding. Het oefenen geschiedt via een lesboek en een CD-Rom met digitale examenopdrachten. Voor meer info hierover kan je contact met mij opnemen.

Recensies

Ervaringen van cursisten!

BEDANKT

Geslaagd voor m’n rijbewijs! Bedankt voor de leuke, leerzame, maar vooral hilarische lessen!

PELLE PELLEGROM
BEDANKT

· 2 december 2017 Hele leuke en leerzame lessen!! Met een top instructeur!! Ik was in een keer geslaagd en deze rijschool kan ik alleen aanraden

Radka Saxová
Super rijschool

Super rijschool, ben in oktober begonnen met lessen, en omdat me theorie binnen kort zou verlopen zijn we meteen begonnen om de fouten van me herexamen er uit te halen, en dit is op een gezellige en snelle manier gegaan, deze rijschool is een echte aanrader

Jaro Nevelstein
BEDANKT

🎉🚗 !RIJBEWIJS IS IN DE POCKET! 🚗🎉 Wiel Arets bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

marieke jacobs
BEDANKT

RIJBEWIJS BEHAALD???? Met heel veel dank aan Wiel Arets voor de leuke en leerzame lessen. Jij was een top rij-instructeur ??

Dominika Saxova
BEDANKT

Super rij instructeur! Eerlijk, gezellig en zeker niet onbelangrijk... hij heeft geduld. Ik heb maar een pakket van 10 lesjes nodig gehad en ben in 1keer geslaagd ��. Stelt goede vragen tijdens de lessen waardoor je je bewuster word van je eigen handelen. Ik ben blij dat ik bij Wiel uit ben gekomen om te gaan lessen. Wiel, je bent een topper! Thnx!

Ramona Collaris
BEDANKT

Nu ik mijn rijbewijs heb en legaal met de auto de weg op mag wil ik iedereen heel erg bedanken en vooral Wiel voor de super leuke lessen. BEDANKT!!! ????????????

Roy Hausmann
top

Wiel, harstikke bedankt voor de hele leuke, filosofische en natuurlijk leerzame lessen! 5 maanden lang samen hier naartoe gewerkt en alles in één keer netjes gehaald met dank aan jou! Top rij-instructeur!

argon smeets
bedankt

RIJBEWIJS BEHAALD??? Met heel veel dank aan Wiel voor de leuke en leerzame lessen. Ook dankzij jou heb ik mijn rijbewijs behaald! Bedankt voor je vele geduld en vertrouwen in me. Het was in het geheel een gezellige top tijd! Absoluut een aanrader voor iedereen ??

selina belle
BEDANKT

Geslaagd voor mij rijbewijs! Een groot bedankje voor Wiel, ik heb super leuke lessen met hem beleefd en nu mag ik zelf de weg op 🙂 Als je jou rijbewijs nog niet hebt is Autorijschool Wiel Arets echt een aanrader! Hele flexibele lestijden en een prettige rij instructeur!

Don Heuts
TOP

Geslaagd voor mijn rijbewijs. Hartelijke bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen!! Echt een aanrader Wiel Arets ??

Jinell Tubee
BEDANKT

Autorijschool Wiel Arets dankjewel voor de fijne lessen het geduld wat je in me hebt gehad. De mooie vriendschap wat we hebben op gebouwd. Dankjewel voor alles. Ook in je vertrouwen.

Bika Bremen
bedankt

Rijbewijs gehaald! Dankjewel Wiel Arets voor de leuke en leerzame lessen

Joshua Maar
Top rijschool

Top rijschool niet alleen omdat Rik v Eindhoven de eerste keer is geslaagd maar gewoon omdat Wiel een vakman is die een top product levert!

Roland V Eindhoven
Een super rijschool!

Een super rijschool! iedere les was leerzaam en natuurlijk 'lachen, gieren en brullen'. Hier leer je pas ECHT rijden.

Siiri Hünen
Super rijschool

Ben in juni begonnen met rijlessen. Wiel gaf meteen 'gas', meteen aan de slag met autorijden en vandaar verder uitbreiden. Naast rijles biedt Wiel ook theorie lessen aan waarbij hij ook diep ingaat op alle vragen die je maar kunt bedenken. Wiel heeft een persoonlijke benadering en besteedt alle aandacht aan je die je maar nodig hebt. De les auto was erg fijn, rijdt lekker, is van alle luxe voorzien en zeer overzichtelijk. Zes maanden later ben ik geslaagd voor mijn examen en heb alles in een keer behaald. Kortom zoek je een rijschool met een goede prijs kwaliteit verhouding, hou je van een prettige sfeer in de auto en van een gezellig praatje, dan is Wiel Arets de rijschool voor jou!

Lucas Korver
Wat mij vooral aansprak...

Ook ik heb het genoegen gehad om van Wiel les te hebben mogen krijgen. Wat mij vooral aansprak was de positieve manier waarop ik benaderd werd. In de les auto heerste altijd een prettige sfeer. Verder was wiel altijd optijd en goed gehumeurd. De lesauto was erg prettig om in te rijden. Al met al was het rijlessen bij Wiel vanaf het begin een positieve ervaring ,dus mocht je nog opzoek zijn naar een rijschool en dat is meestal toch wel de reden die mensen hebben om recensies te lezen, dan kan ik deze rijschool zeker aanraden!

Marvin van Meegen
Een betere had ik niet kunnen hebben!

een betere had ik niet kunnen hebben. veeeeel geduld gehad met mij en weet waar die mee bezig is en houdt zich stipt aan de regels

Osea Steins
Vriendelijk & zeer leerzaam!!

Super rijschool, besteed graag tijd en aandacht aan je, vriendelijk, en zeer leerzaam!!

Dylano Artz

Thumbs-Up

Contact

Neem contact op


Boudewijn-Eik 51, 6465 EG Kerkrade, NL+31455428690+31651787671Wil je meer informatie over onze autorijschool en de opleidingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar bovenstaand e-mailadres.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]